Aanbieding december: Groene Thee Mints

(geldig t/m 31 december 2017)

Green Tea Mints         € 15,=

Green Tea Mints zijn kauwtabletten met krachtige antioxidanten uit biologisch geteelde groene thee en gerst ter ondersteuning van het behoud van een gezond immuunsysteem en een frisse mond en adem.

Algemene informatie

Green Tea Mints zijn gemaakt om te eten waardoor u alle voordelen van groene theebladeren kunt genieten.

Groene thee-bladeren hebben door ze te eten ook hun nut voor het promoten van de mond- en tandhygiëne waarbij tandaanslag en een slechte adem verhinderd worden.

De stoffen in groene thee staan volop in de wetenschappelijke schijnwerpers.

Waarom groene thee eten en niet drinken? Groene thee-bladeren bevatten behalve polyfenolen ook nutriënten zoals caroteen, vitamine E, vitamines B1, B2, B3 en C, mineralen, inclusief mangaan, ijzer, borium, selenium, minstens 12 aminozuren, chlorofyl, vezels en meer dan 500 verschillende aromatische oliën. Ruim 70% van de nutriënten in groene thee is niet goed wateroplosbaar. Door groene thee op de traditionele manier te drinken gaan dus vele nutriënten verloren doordat groene thee slechts een wateroplosbaar extract is. Daarom biedt het eten van zijn groene bladeren meer nutritionele voordelen dan het drinken van groene thee als warme drank.

Het eten van volledige groene thee in Green Tea Mints heeft bijkomend de volgende voordelen:
• Green Tea Mints zijn gemaakt om te kauwen. Kauw voor een maximaal effect enkele minuten op de tabletten zonder slikken om de tanden en het tandvlees te reinigen.
• Doeltreffend op de tabletten kauwen neemt geuren weg en geeft een frisse adem.
• De thee-bladeren in Green Tea Mints worden biologisch geteeld, zonder kunstmeststoffen, pesticiden of onkruidverdelgers.
• De groene thee-bladeren worden geoogst in de late zomer en vroege herfst wanneer de catechine-niveaus het hoogst zijn.
• De tabletten zijn zacht om gemakkelijk te kunnen kauwen zelfs met een kunstgebit.

Groene thee is verder vooral bekend om zijn polyfenolen die samen met chlorofyl de kleur van groene thee bepalen. Groene thee heeft veel hogere niveaus van natuurlijke en ongewijzigde polyfenolen dan zwarte thee door de speciale manier waarop het bereid wordt. Langzaam stomen van de groene thee-bladeren inactiveert de natuurlijke enzymen die normaal de polyfenolen doen uiteenvallen. Aangezien polyfenolen een bron zijn van een gezondheidsbevorderend potentieel voor thee, volgt hieruit dat groene thee voor onze gezondheid bijzonder interessant is. Bij gewicht vertegenwoordigen polyfenolen een verbazingwekkende 30% van de groene thee-bladeren.

De vier belangrijkste polyfenolen in groene thee omvatten: epicatechine (EC), epicatechine gallate (ECG), epigallocatechine (EGC), epigallocate-chine gallate (EGCG).

Met Green Tea Mints neemt u al het goede van groene thee.

Hulpstoffen
siliciumdioxide,  sorbitol, sucrose fatty acid ester

Ingrediënten
Camellia sinensis, Hordeum vulgare.
Hulpstoffen: Pepermunt, siliciumdioxide, sorbitol, sucrose fatty acid ester

Samenstelling per tablet

Camellia sinensis (groene thee) 100 mg
Hordeum vulgare (gersteblad) 34 mg
Oligosaccariden 34 mg
Mentha (pepermunt) 2,8 mg

 

Gebruik
1 tot 4 maal daags een tablet bij de maaltijd
Droog en koel bewaren

Fabrikant:

Nutriphyt
Legeweg 135/13
B-8020 Oostkamp

Distributeur:

Intention3 BV – Nutriphyt Nederland
Postbus 31305
6503 CH Nijmegen

 

Groene Thee mints.

Van € 17,00, nu voor € 15,00