AGENDA

dec
14
za
Inspiratie dag – nieuwe wereld @ de Leefstijlpraktijk
dec 14 @ 09:00 – 16:00

Inspiratie dag : nieuwe wereld

Onderwerpen: ontwikkelingen in de wereld, geld en macht (structuren), innerlijke conflicten, leven vanuit je hart, de nieuwe wereld vorm geven.

Wil je helpen om de nieuwe wereld vorm te geven?
Hoe zullen we dat aanpakken? Wat kun je doen?

Op deze dag willen wij stil staan bij alle ontwikkelingen in de samenleving die zich bundelen en over niet al te lange tijd nog meer chaos zullen veroorzaken. Het is niet de vraag of er een crisis komt, maar wanneer. Deze crisis zou wel eens een grote impact kunnen hebben op bestaande structuren. Niet alleen geld, maar ook voor ons als mens. We gaan van de 3e dimensie, via de 4e naar hogere dimensies. Met meer mogelijkheden voor (persoonlijke) ontwikkeling. Het is dan ook zaak om dit proces aan te gaan.

Deze dag staat in het teken van onderlinge uitwisseling, steun en begrip voor processen die zich aan (zullen) dienen. Angst, onzekerheid, twijfel, maar ook leven vanuit je hart. Hoe kan je dit proces positief beïnvloeden; voor jezelf of voor anderen/de wereld.

Heb je oude wonden, oud zeer, oud verdriet of loop je vast in negativiteit, hopeloosheid of uitzichtloosheid, kom dan gerust om met elkaar van gedachten te wisselen. Wellicht zelfs om het opruimen/oplossen in gang te zetten. Deze dag is vooral bedoeld om in een klein en veilig gezelschap hiermee aan de slag te gaan.

Programma

(onder voorbehoud en heel losjes, improviserend en anticiperend op de vraag van aanwezigen) – deels in Nederlands, deels in Engels.

INLOOP vanaf 9 uur. Koffie/thee.
(tot 15:30u; uitloop mogelijk)

De volgende punten willen wij onder de aandacht brengen:

– programma wordt nog bekend gemaakt.

onder voorbehoud:

  • Onzichtbare macht van de Bankiers (schrijver van het boek: B.Izar; www.onzichtbaremacht.nl)
    Het boek is deze dag te koop voor € 15,- (ipv € 20,- of 17,50).
  • Overtuigingen en emotionele blokkades (uitleg en opruimen); door Gavin.

Doel van deze dag:

-Uit de machteloosheid stappen en pro-actief deelnemen aan het vormen van een nieuwe wereld orde.
Daarvoor is inzicht in de huidige 3D werkelijkheid nodig.

-Opstarten van groepen mensen, die met zichzelf aan de slag willen, om zich voor te bereiden op hogere dimensies; eventueel met online hulp (webinars);

-Beoordelen of er behoefte is aan deze dag, die dan mogelijk herhaald kan worden.

We nodigen gastsprekers uitnodigen uit, uit ons netwerk. Graag willen wij een platform bieden aan een ieder die zich geroepen voelt om iets in te brengen: ervaring, intuïtie, kennis, inzichten of gewoon aanwezigheid en steun voor anderen. Niet heel ingewikkeld, wel inspirerend, pro-actief en verhelderend. Stuur ons een mail: info@leefstijlpraktijk.nl

Inclusief: koffie/thee en bescheiden lunch (geef dieetwensen graag vooraf door via het mail adres).

Betaling mogelijk :
* via tickets, * gepast contant bij de ingang (voorkeur), of
* via bitcoin naar: 38LZ2nDfjhjVSPM2xrytRvFCDniKfn3DBT  (0,00313529 BTC)

Het totale aanbod

Een programma aanbod varieert. Regelmatig zijn er yogalessen, workshops, lezingen.
Alles in een specifiek thema en met als doel bewustwording, op basis van yoga, energiewerk, inzichten op basis van leefstijl en gezondheid.

De weekagenda

Voorlopig is er geen vaste weekagenda. Yogalessen worden aangeboden in korte cursussen en gecombineerde workshops, waarbij een thema of type les centraal staat. Dat kan dus meditatie met yoga zijn, op basis van Hatha Yoga, Raja Yoga of Kundalini Yoga. Soms met meer diepgang, soms gewoon om samen te ervaren. Thema’s kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Stresspreventie & Ontspanning
  • De Heilige driehoek
  • Meditatie & Mindfulness
  • De chakra’s (7 lessen; elke les aandacht voor één chakra)
  • Yoga Nidra lessen.
  • Enzovoort.

Ik kijk daarbij ook naar vragen die ik krijg van clienten of thema’s die zich aandienen. Heb je zelf een thema, waar je graag aandacht voor zou willen, stuur mij gerust een mail. Vervolgens ga ik kijken hoe ik het vorm kan geven. Dat kan 1-op-1, maar kan natuurlijk ook in de vorm van een kleine groep. Je kunt zelf mensen meebrengen of ik kan zien of er nog anderen zijn die geïnteresseerd zijn. Meld je dus aan via de nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van het aanbod.

Wil je iets vragen of je aanmelden: info@leefstijlpraktijk.nl of 06-51250804

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan ook. Zie hier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren