Wie ben ik

Achtergrond

Opgegroeid in een ondernemersgezin, ben ik – Angela Reuver – altijd uitgedaagd om het maximale in mijzelf aan te spreken. Dit heeft er toe bijgedragen dat ik yoga ben gaan beoefenen en de docentopleiding ben gaan doen. Daar is al de interesse in bewustwording, mindset en anatomie aangeraakt.

Vervolgens een opleiding tot energetisch therapeut, waardoor mijn bewustzijn zich voor mij verder heeft ontvouwt. Dit heeft zo’n shift in mijzelf veroorzaakt dat ik mij opnieuw ben gaan verdiepen in gezondheid en leefstijl en wat het is dat de natuurlijke situatie van gezondheid dreigt te verstoren.

Wat ik toen tegenkwam heeft mij versteld doen staan. Welke krachten – meestal achter de schermen – in een geraffineerd patroon een aanslag doen op onze gezondheid is met één pen niet te beschrijven. Ook heb ik mij daardoor gerealiseerd dat álles, en vooral gezondheid, start met bewustwording. En dat start met een bepaalde mindset in combinatie met het verantwoordelijkheid voor jezelf durven nemen.

Pas als je zelf je verantwoordelijkheid neemt, komen er andere oplossingen op je pad. Laat je je helpen in plaats van dat je een oplossing van een ander verwacht. Je neemt de regie in handen. Pas dan kan ik je op weg helpen.

Wie ben ik?

Wie ben ikDeze vraag is een uitdaging om goed te beantwoorden. Ik vind namelijk niet dat ik mijn professie of mijn naam ben. Ik ben ook niet uitsluitend mens van vlees en bloed. Ik ervaar mijzelf als ziel met een lichaam en ook niet andersom. Ons lichaam is een tempel; letterlijk. Het is door ons lichaam dat wij onze ziel kunnen ervaren en de wereld en de relaties om ons heen als spiegel en leerschool.

Toch handig als achtergrond wellicht:  Ik ben ondernemer, oorspronkelijk opgeleid in bedrijfsinformatica en marketing. Tevens momenteel niet praktiserend yogadocent (Raja Yoga, Hatha Yoga, Kundalini Yoga, Power Yoga en Kinderyoga) en energetisch therapeut. Ook orthomoleculair geschoold (meerdere opleidingen en bijscholingen) en Lifestyle coach.