Lichttherapie

[mk_image src=”https://www.leefstijlpraktijk.nl/wp-content/uploads/2016/12/light-banner_line.jpg” image_width=”1920″ image_height=”300″]
[mk_fancy_title tag_name=”h1″ color=”#de3185″ size=”22″ font_weight=”bold” font_family=”Open+Sans” font_type=”google”]THERAPIE[/mk_fancy_title]

De Photonwave Kleur Licht Therapie.

De photonwave is ontwikkeld door de Belgische Leona Vermeire. Zij werkte met een apparaat dat veel in de optologiewereld gebruikt werd, om met behulp van kleuren, die in het oog geprojecteerd worden, verbeteringen van diverse oogaandoeningen te verkrijgen. Ze kwam tot de conclusie dat dit apparaat verbetering kon gebruiken. Dit resulteerde in de ontwikkeling van de Photonwave.

Verder ontdekte zij, veelal in samenwerking met de bekende Duitse arts Dr. Klinghardt (tevens Lyme deskundige), dat het bloot stellen van de oogzenuw aan kleuren combinaties, in een verschillend ritme ook gebruikt kan worden voor andere ziekten, dan die van het oog.

Er zijn een aantal aandoeningen aan waarmee goede resultaten bereikt zijn. Dit zijn:
– deficiënties van het immuunsysteem (o.a. lyme)
– allergieën
– trauma’s
– huidaandoeningen
– chronische pijn
– chronisch vermoeidheids syndroom
– ADHD, ADD, dyslexie
– emoties op (onder)bewustzijnsniveau
– depressies
– oogdysfuncties
– toxiciteit

Het detoxprogramma, op basis van de methode van dr. Klinghardt, is een effectieve methode om te ontgiften zonder veel bijwerkingen (o.a. kwikzilver, asbest, aluminium). Zware metaalbelasting staat aan de basis van veel verstoringen in de darm en/of mineraalhuishouding.

De therapie met de photonwave is een ontspannende methode, waarbij gedurende 15 tot 20 minuten in licht met verschillende kleurcombinaties en in wisselende frequenties wordt gekeken. In de praktijk zien we dat ongeveer 8 tot 10 sessies nodig zijn.

Hoe werkt lichttherapie?

Wanneer het autonome zenuwstelsel niet in evenwicht is, dan kan dit leiden tot fysieke en/of emotionele problemen. Als er te veel kunstlicht en te weinig zonlicht beschikbaar is, verslapt onze oogdura, waardoor deze dan minder licht kan opnemen. Dat is de dan waardoor de oogdura weer te weinig elektrische prikkels doorgeeft naar de visuele cortex en de hypothalamus, waardoor zo onze vitale functies achteruit kunnen gaan.

Elk oog bevat ongeveer 137 miljoen lichtreceptoren, deze lichtreceptoren transformeren licht/kleur tot elektrische impulsen die met een snelheid van ongeveer 380 km/h aan de hersenen worden doorgegeven. Deze elektrische impulsen verplaatsen zich langs uiteenlopende routes door de hele hersenen.

Sommige belanden in het “visuele” deel (visuele cortex) van de hersenshors om daar beelden te construeren, en andere belanden in de hypothalamus (‘het brein van het brein’) en beïnvloeden zo onze vitale functies. Het licht dat dus binnen komt via de retina en de optische zenuw bereikt de visuele cortex en stimuleert de hypothalamus, het “brein van het brein”.

De hypothalamus bestuurt namelijk ook het autonome zenuwstelsel, de epifyse, de hypofyse, het limbische systeem, en vele andere gebieden.  Licht en kleur hebben op elk levend wezen een onvoorstelbare belangrijke invloed, zowel psychisch als fysiek.

 

Lijkt dit je wat en wil jij graag meer informatie over onze therapie vormen?
Informeer naar de mogelijkheden in de Leefstijlpraktijk of beter nog, maak een afspraak:

info@leefstijlpraktijk.nl of bel 06-51250804

[mk_custom_sidebar sidebar=”sidebar-18″]
[mk_page_section border_color=”#ffffff” bg_color=”#ffffff” sidebar=”sidebar-1″]
[mk_social_networks size=”x-large” style=”circle” icon_color=”#de3185″ icon_hover_color=”#482a7e” align=”center” facebook=”https://www.facebook.com/LeefstijlPraktijk/” twitter=”https://twitter.com/leefstylist” pinterest=”https://www.pinterest.com/lspraktijk/” linkedin=”https://www.linkedin.com/in/angelareuverkamphuis” youtube=”https://www.youtube.com/user/beleefnu”]
[/mk_page_section]

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren