Higher Dimensions : verhoog je frequentie

Ons bewustzijn (energieveld) wordt momenteel enorm uitgedaagd om te trillen op de hogere frequenties. Tegelijkertijd wordt je heel erg teruggetrokken naar het oude. Dit maakt het soms een uitdaging om balans te blijven. De aarde gaat in trilling omhoog en wij worden uitgenodigd om hier in mee te gaan. Van 3D naar 5 D.

“‘Houd je je vast aan het oude dan gaat deze kans op het hogere traject voorbij,
omdat het oude en het nieuwe programma niet tegelijkertijd kunnen draaien in jouw systeem
.”

Zo zijn er thema’s van relatie problemen, onzekerheden, angst, depressie, wanhoop of emotionele blokkades, belemmerende overtuigingen, die verhinderen dat je in je kracht komt en je zelf kunt vormgeven, zoals je dat graag zou willen. Ook vragen over de toekomst en hoe je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden kunnen onderwerpen zijn. Wij – Gavin en Angela – zijn  graag bereid om je hiermee te ondersteunen met een erg effectieve werkwijze. In afspraak kun je al veel doen.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

MAAK NU EEN AFSPRAAK voor een healing/reading en zuivering van patronen; veilig in je huiskamer.
€ 25,- voor 30 minuten en €50,- voor 60 minuten. Soms is de afspraak alleen met jou, soms met meerdere mensen met hetzelfde thema.
Heb je voorkeur, geef dat gerust aan.

Wij ondersteunen dit proces ook met praktische handvatten. Kom naar één van onze inspiratie dagen om met gelijk gestemden in gesprek te komen, om processen uit te zuiveren of om tips en adviezen te krijgen. Of meld je aan voor onze 2-wekelijks webinar, waarin we met je op zoek gaan naar je patronen of overtuigingen, die belemmerend voor je werken in deze tijd. En helpen je die op te lossen. Ook geven we nieuwe informatie en updates.  Kosten € 15,- per maand. (abonnement)

Koop hiervoor een ticket voor 30 minuten of voor 60 minuten; en stuur ons een mail bericht: info@leefstijlpraktijk.nl voor een afspraak.