AGENDA

mei
1
za
Verwarring of Verlichting @ de Leefstijlpraktijk
mei 1 @ 13:30 – 16:00
Verwarring of Verlichting @ de Leefstijlpraktijk

In deze bijzondere tijd zou ik graag de gelegenheid bieden aan mensen om met elkaar in contact te komen. Ervaringen en kennis uitwisselen met als doel persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Deze middag is bedoeld voor iedereen, die hierin iets zoekt of kan aanbieden. Dat betekent eigenlijk voor iedereen die zich geroepen voelt. Of je een dienst kunt aanbieden of wilt organiseren of dat je wel merkt dat je iets wilt veranderen in je leven, maar niet goed weet waar te beginnen, is dit een mooi begin.

Heel bewust kader ik dit niet af; de energie zal bij elkaar brengen wat elkaar kan versterken. Randvoorwaarde is dat je met een open mind komt en niet oordeelt, niet over jezelf, niet over een ander. Ook dat er integer met persoonlijke informatie wordt omgegaan. Dit is een uitgangspunt dat verheffend werkt, omdat het veilig voelt. Iedereen kan dus komen, zonder angst of voorbehoud. Dit is niet bedoeld om een drempel op te werpen, maar juist om er één weg te nemen.

Aanmelden kan via mail : info@leefstijlpraktijk.nl. Ook als je besluit op het laatste moment te gaan, dat is prima.
Aanmelden is een wens (zodat ik weet waar ik rekening mee mag houden).

Het totale aanbod

Een programma aanbod varieert. Regelmatig zijn er yogalessen, workshops, lezingen.
Alles in een specifiek thema en met als doel bewustwording, op basis van yoga, energiewerk, inzichten op basis van leefstijl en gezondheid.

De weekagenda

Voorlopig is er geen vaste weekagenda. Yogalessen worden aangeboden in korte cursussen en gecombineerde workshops, waarbij een thema of type les centraal staat. Dat kan dus meditatie met yoga zijn, op basis van Hatha Yoga, Raja Yoga of Kundalini Yoga. Soms met meer diepgang, soms gewoon om samen te ervaren. Thema’s kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Stresspreventie & Ontspanning
  • De Heilige driehoek
  • Meditatie & Mindfulness
  • De chakra’s (7 lessen; elke les aandacht voor één chakra)
  • Yoga Nidra lessen.
  • Enzovoort.

Ik kijk daarbij ook naar vragen die ik krijg van clienten of thema’s die zich aandienen. Heb je zelf een thema, waar je graag aandacht voor zou willen, stuur mij gerust een mail. Vervolgens ga ik kijken hoe ik het vorm kan geven. Dat kan 1-op-1, maar kan natuurlijk ook in de vorm van een kleine groep. Je kunt zelf mensen meebrengen of ik kan zien of er nog anderen zijn die geïnteresseerd zijn. Meld je dus aan via de nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van het aanbod.

Wil je iets vragen of je aanmelden: info@leefstijlpraktijk.nl of 06-51250804

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan ook. Zie hier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren