BEWUSTWORDING

Bewustwording is jezelf ontdekken en leren kennen

Hoe sta jij in het leven? Wie ben jij? Durf jij volledig jezelf te zijn, met alles dat daarbij hoort?
Heb je soms het gevoel dat jij niet jouw emoties bent, niet jouw gedachten en niet jouw lichaam?
Wil jij je bewust zijn van de veranderingen die mogelijk zijn in jouw groeiproces? Kom dan nu in actie!

Als jij de beslissing neemt om jouw leefstijl te veranderen, dan kan de Leefstijlpraktijk je begeleiden en ondersteunen.

Kom in je kracht, leer jezelf kennen en ontwikkel jezelf

Het maakt niet uit of jij graag je gewicht wilt beheersen, stresspreventie wenst of je lichaam wilt ontgiften. Als jij de verantwoordelijkheid voor een gezonde leefstijl durft te nemen, dan staan wij voor je klaar! In groepsverband of individueel, wij hebben de juiste professionele begeleiding in huis.

Professionele begeleiding

Begeleiding, begripvol, persoonlijk en met kennis, intuïtie en een langere termijn focus is van groot belang. Binnen de Leefstijlpraktijk bieden wij je deze professionele begeleiding. Wij helpen je om jouw persoonlijke bewustzijn verder te ontwikkelen en geven je de handvatten. Dat is mogelijk in groepsverband of individueel. We begrijpen dat iedereen een steuntje in de rug kan gebruiken. Samen komen we er wel.

Wat moet jij doen

Het is echt belangrijk te beseffen dat onze begeleiding alleen werkt als je er zelf klaar voor bent. Als jij er 100% voor wilt gaan om je leefstijl te veranderen en jijzelf de verantwoordelijkheid neemt en houdt. Ben jij je er bewust van dat dit het moment is om je leefstijl te veranderen?

Neem dan NU contact met ons op en maak die afspraak!

-HERKENNEN EN ERKENNEN IS DE SLEUTEL OM DE DEUR NAAR VERANDERING TE OPENEN-