Nieuw Ondernemerschap

[mk_image src=”https://www.leefstijlpraktijk.nl/wp-content/uploads/2015/12/3B.NieuwOndernemen-Slide19.jpg” image_width=”1920″ image_height=”300″]
[mk_fancy_title color=”#de3185″ size=”22″ font_weight=”bold” font_family=”Open+Sans” font_type=”google”]NIEUW ONDERNEMERSCHAP[/mk_fancy_title]

Nieuw ondernemen is duurzaam ondernemen
Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

Strategische keuzes
Een sociaal personeelsbeleid en een dynamische werk- en leefcultuur, waar aandacht is voor een gezonde leefstijl is van groot belang. Door het geven én delen van informatie ontstaat nieuwsgierigheid, door herhaling ontstaat bewustwording. Gerichte begeleiding ondersteunt verandering en verandering is de basis voor innovatie!

Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat ze fit blijven, zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid.

De mens in zijn kracht
Kracht haalt elk mens (dus ook uw werknemers) uit een aantal factoren:

Gezondheid:
Gezond eten en bewegen (ook op de werkvloer) zorgt voor minder verzuim én meer energie op het werk.

Betrokkenheid:
Zingeving in het werk door ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, vakmanschap en ideeën vanuit medewerkers. Betrokken bij het werk? betrokken bij elkaar.

Werkplezier:
Autonomie in het werk, verbinding met collega’s en ruimte voor creativiteit zijn cruciale factoren die bijdragen aan het bevorderen van werkplezier en het verminderen van werkstress.

Ontwikkeling:
Inzetbaar blijven door de ontwikkelingen in het vak bij te houden, nieuwe kennis op te doen en extra opleidingen te volgen.

Fysieke balans:
Zowel fysieke over- als onderbelasting zorgt voor veel uitval. Gerichte maatregelen van bijvoorbeeld te zwaar tillen of te lang zitten, kan dit voorkomen.

De nieuwe leider
Creativiteit, ontwikkeling, balans, verantwoordelijkheid en integriteit lijken vanzelfsprekende begrippen. Maar enkel als u zelf handelt volgens deze richtlijnen krijgt het ook werkelijk betekenis binnen uw onderneming. Dit vertaalt zich in een zorgzame en attente houding, oprecht en natuurlijk. Dat maakt dat collega’s en klanten u zullen zien als een sympathieke ondernemer en een goede werkgever.

Het zelf ontwikkelen van eigenschappen, zoals: intuïtie, besluitvaardigheid en drive is noodzakelijk om in deze tijd de onderneming door het woud van regelgeving en snel veranderende markten, steeds geavanceerdere technologieën te kunnen loodsen.

[mk_custom_sidebar sidebar=”sidebar-18″]
[mk_page_section border_color=”#ffffff” bg_color=”#ffffff” sidebar=”sidebar-1″]
[mk_social_networks size=”x-large” style=”circle” icon_color=”#de3185″ icon_hover_color=”#482a7e” align=”center” facebook=”https://www.facebook.com/LeefstijlPraktijk/” twitter=”https://twitter.com/leefstylist” pinterest=”https://www.pinterest.com/lspraktijk/” linkedin=”https://www.linkedin.com/in/angelareuverkamphuis” youtube=”https://www.youtube.com/user/beleefnu”]
[/mk_page_section]