ONTGIFTEN

Help jouw lichaam

Soms is het lichaam zo vermoeid geraakt door haar zware taak om alle voedingsstoffen, lichaamseigen afvalstoffen en toxines te verwerken waardoor het overbelast raakt. Om te zorgen dat je klachten niet verergeren of om een bepaalde therapie optimaal te laten verlopen heeft elk lichaam baat bij het schonen van het lichaam. Heel bewust even gas terugnemen is dan een verademing voor je lichaam en geest. Ben je gezond, dan is ontgiften is altijd goed voor je! Heb je klachten, dan is het mogelijk om een aangepast programma op maat te volgen.

Meer energie

Veel mensen zijn vermoeid en uitgeput. Soms zelfs al in de ochtend bij het opstaan. Lusteloosheid en/of anhedonie (geen zin om iets te doen) kan dan het gevolg zijn. De capaciteit van het lichaam om energie vrij te maken uit voeding verminderd. Het lichaam is dan zwaar belast met verzuring en gifstoffen. We gaan, samen met jou, op zoek naar de oorzaak!

De trainingen die de Leefstijlpraktijk verzorgt zijn zo opgebouwd dat de energieproductie van je lichaam toeneemt. We combineren aanpassingen van de voeding en ontgiften om energie vrij te maken en helpen het lichaam door opnieuw energie-potentieel aan te boren. Op maat suppletie kan dit proces ondersteunen.

Bewust je lichaam aandacht geven?

Het detox-programma bestaat uit een maand lang intensief en bewust bezig zijn met jouw leefstijl. Wij helpen je, in kleine groepjes, serieus aandacht te besteden aan het ontgiften van je lichaam. We geven je uitleg en tips tijdens het samenkomen één keer per week. Vervolgens krijg je een handleiding mee voor de aankomende week. We leggen je uit wat er gebeurt en geven tips en adviezen. En afhankelijk van jouw situatie geven we je persoonlijke aanwijzingen. Je kunt vragen om een (gratis 30 min.) advies gesprek over de meest geschikte aanpak. De symptoom analyse geeft aan waar de uitdagingen voor jou kunnen liggen om aan te werken in de komende periode.

Om het ontgiftingsproces te optimaliseren ondersteunen wij je, indien gewenst, met;

  • symptoom analyse (o.b.v. een digitale vragenlijst)
  • voedingssupplementen (op maat)
  • stofwisselingstherapie op basis van EPD-voeding
  • training
  • sauna
  • massage

Hoe mogen wij je helpen?

Mocht een groepsprogramma niet wat voor je zijn, of wil je sneller en grondiger te werk gaan, dan is een persoonlijk begeleidingstraject voor ontgiften wellicht iets om te overwegen. Tijdens een persoonlijk detox-traject gaan wij samen met jou, je gezondheid en je leefstijl, een boost geven! Een programma op maat voor beweging, voeding, ontspanning, massage en sauna-gebruik is hier in opgenomen.

 

 

Wil je meer informatie over ontgiften? Neem contact met ons op!