PLATFORM COLLEGA’S

De Leefstijlpraktijk als ontmoetingscentrum

De leefstijlpraktijk wil een ontmoetingscentrum zijn voor iedereen die aan bewustwording en gezondheid werkt. Op dit moment is er ruimte voor extra bezetting voor collega’s die een locatie zoeken in Twente voor het geven van demonstraties, lezingen, lessen, instructie (opleiding, cursus) of gewoon een ontmoeting. Wij kiezen regelmatig een onderwerp voor een ‘Open-Info-Dag’, waar je bij aan kunt schuiven en jezelf voor kunt voordragen. Maar je kan ook zelf het initiatief nemen om iets te organiseren.

De leefstijlpraktijk is een centrum aan de rand van een dorp en industrieterrein in een rustgevende omgeving. De voorzieningen zijn goed. Er zijn verschillende ruimtes, zoals een trainingszaal, een praktijkruimte, een massageruimte, een lesruimte voor bijvoorbeeld yogalessen, of andere lessen, een instructieruimte (met beamer, flipover, etc) voor een les of een vergadering van zo’n 15 mensen (met tafels) of een lezing voor maximaal 40 mensen, zonder tafels.

Ook is er een kantine (waar een lunch zelf klaar gemaakt kan worden of in overleg), een ontmoetingsruimte, zithoek, bar en hoge tafels. Hier kunnen zo’n 20 mensen met gemak vertoeven. Ook voor grotere groepen is er voldoende ruimte, maar zou het aantal zitplaatsen aangepast moeten worden. Je kunt er goed wandelen, bijvoorbeeld in een lunch pauze. Ons thema is leefstijl en we vragen je wel of je je in onze missie en visie herkent.

Vraag gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden.