Colonconcept – CC

[mk_image src=”https://www.leefstijlpraktijk.nl/wp-content/uploads/2017/04/Baumbildtk_gross-3.jpg” image_width=”1920″ image_height=”300″]
[mk_fancy_title tag_name=”h1″ color=”#de3185″ size=”22″ font_weight=”bold” font_family=”Open+Sans” font_type=”google”]COLON CONCEPT [/mk_fancy_title]

Herstel van de darmen

Het  IABC® Colon Concept is ontwikkeld op basis van meer dan 20 jaar gevalideerde vragenlijsten en tevens gebaseerd op 40.000 laboratorium analytische uitslagen. Met behulp van een vragenlijst en een ontlastingsonderzoek worden alle belangrijke parameters voor de gezondheid van de darmen geanalyseerd.

Wij zullen je een gedetailleerd rapport aan je voorleggen en een voorstel maken voor een behandeling op basis van de gevonden resultaten. Zodra wij samen een plan van aanpak hebben bepaald en de behandeling op maat hebben besteld, zult u uw individueel samengestelde Colon Concept therapie pakket thuis ontvangen en kunt u zelf aan de slag. Regelmatig zullen we de voortgang monitoren en ondersteunen in de 3 fases waaruit het concept bestaat.

Na een succesvolle darm reiniging van uw dikke darm is deze terug in een gezonde symbiotische balans. De spijsvertering kan opnieuw werken met alle noodzakelijke voedingsstoffen, zenuw-impulsen en het immuunsysteem van het lichaam. De klachten zullen effectief gereduceerd worden en het welzijn zal aanzienlijk toenemen.

Stap voor stap naar een gezonde darm

Deze nieuwe, geïndividualiseerde en unieke benadering voor darm-vernieuwing is gebaseerd op twee wereldwijd unieke uitgangspunten:

1 / Een complementaire intestinale aanpak, is voornamelijk gebaseerd op de observatie van intestinale stoornissen en hun behandeling met pro-biotica. Dit concept is echter gericht op een specifiek onderzoek en gemeten parameters in het laboratorium. Hierop wordt de behandeling gebaseerd. Bovendien is het met ons concept gelukt om tevens andere klachten (die niet in het middelpunt van de behandeling stonden), ook werden verbeterd. De darmklachten werden van aanzienlijk verbeterd tot genezen.

2 / Onze speciaal ontwikkelde laboratoriumtest IABC® Colon Scan garandeert een betrouwbare vaststelling van alle intestinale parasieten, waaronder hun precursors (eieren, etc.). Dit is volgens gebruikelijke werkwijzen niet altijd het geval, omdat deze zonder een speciale stabilisator in combinatie met een speciale voorbereiding van feces sterven of worden afgebroken en dus niet worden gedetecteerd.

Download hier de brochure (nu nog Duitstalig).

 

Kosten van de behandeling zijn afhankelijk van de uitslag van het onderzoek (op basis van wat wordt gevonden).
Kosten van het onderzoek – de basisscreening : € 302,-  (Basis Plus € 399,-)

Lijkt dit je wat en wil jij graag meer informatie over wat dit supplement voor jou kan doen?
Informeer naar de mogelijkheden in de Leefstijlpraktijk of beter nog, maak een afspraak:

info@leefstijlpraktijk.nl of bel 06-51250804

index

[mk_custom_sidebar sidebar=”sidebar-18″]
[mk_page_section border_color=”#ffffff” bg_color=”#ffffff” sidebar=”sidebar-1″]
[mk_social_networks size=”x-large” style=”circle” icon_color=”#de3185″ icon_hover_color=”#482a7e” align=”center” facebook=”https://www.facebook.com/LeefstijlPraktijk/” twitter=”https://twitter.com/leefstylist” pinterest=”https://www.pinterest.com/lspraktijk/” linkedin=”https://www.linkedin.com/in/angelareuverkamphuis” youtube=”https://www.youtube.com/user/beleefnu”]
[/mk_page_section]

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenIABC_ColonConcept_Patientenbroschuere_tk121015-KA7

Bewaren