HCK – HYDRO CELL KEY – SUPPLETIE OP PERSOONLIJKE MAAT

Waarom een persoonlijk voedings supplement ?

Allereerst bevat onze voeding niet meer de voedingsstoffen van jaren geleden. Ik heb het dan nog niet eens over de voeding die industrieel bewerkt is en in de schappen en in onze koelkast staan. In rap tempo neemt de voedingswaarde van onze groente en fruit af. Dit gebeurt het minst bij biologisch geteelde groenten, maar ook voor deze groenten is het niet mogelijk om een minimale kwaliteit te waarborgen die ons lichaam nodig heeft. Dat ligt voor een groot deel aan onze veranderde landbouwmethoden.

Dan heb ik het ook over de mindere kwaliteit van onze gehele spijsverteringstelsel en dan met name ook de problematiek die bij velen heerst in de darmen. Hierdoor worden niet alle voedingsstoffen goed verteerd en/of goed opgenomen. Tekorten ontstaan, problemen in de omzetting met als gevolg meer problemen in de gehele spijsvertering en stofwisseling.

Hoe stellen wij dat samen?

In Zwitserland heeft men een modern laboratorium en werken vooraanstaande artsen om kennis en ervaring te verwerken in een uniek product: een voedingssupplement op maat.  Samengesteld door ons, goedgekeurd door een arts.

We zullen ontlastingsonderzoek, bloed onderzoek of een stressmeting gebruiken om te bepalen welke stoffen jouw lichaam nu nodig heeft. Welk onderzoek nodig is, is afhankelijk van de klachten. Als er niet veel klachten zijn, hoeven we niet eerst onderzoek te doen, maar kunnen wij het recept op persoonlijke voorkeur aanmaken.

HCK-Patienten-Merkblatt-NL-tk060416-KA5-16Preventief, of afhankelijk van de klachten, wordt een supplement samengesteld in een goed opneembare vorm (speciaal geprepareerde korrels) die eventueel worden opgesplitst in een dag en een avond samenstelling. Dit wordt HCK genoemd. Dit staat voor Hydro Cell Key en is gebaseerd op de unieke en gepatenteerde productie methode. Door de samenstelling is de biologische beschikbaarheid hoog. Ook bij spijsverterings- en/of darmklachten.

Dit kan voor een goed onderhoud van het lichaam nodig zijn omdat in onze voeding van vandaag steeds minder voedingsstoffen zitten. Daarnaast kan het ook onderdeel uitmaken van een begeleidingstraject naar een nieuwe leefstijl, om bijvoorbeeld vermoeidheid, overgewicht of andere klachten mee te behandelen.

Kosten zijn afhankelijk van de inhoud.
Een recept is te maken vanaf ongeveer € 50,-/mnd.

Lijkt dit je wat en wil jij graag meer informatie over wat dit supplement voor jou kan doen?
Informeer naar de mogelijkheden in de Leefstijlpraktijk of beter nog, maak een afspraak:

info@leefstijlpraktijk.nl of bel 06-51250804

index

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren