HERSTEL VAN DE STOFWISSELING

Wat is stofwisseling?

Stofwisseling of metabolisme (uit het Grieks: μεταβολισμός “metabolismos” = verandering of omzetting) is het geheel van biochemische processen die plaatsvinden in cellen en organismen. Enzymen spelen bij de omzettingen een centrale rol.

Het is een onbalans in het geheel van biochemische processen, waardoor bepaalde functies door de organen niet meer goed functioneren. Daardoor ontstaat een onbalans in het lichaam. Klachten zijn het gevolg. Het vaak onduidelijk waardoor de verstoring is veroorzaakt en wanneer die precies is begonnen. Bovendien kunnen de klachten van persoon tot persoon verschillen.

Het ligt dus voor de hand om eerst de stofwisseling weer in balans te brengen.

Hoe werkt therapie voor de stofwisseling?

Zowel in Nederland als in Zwitserland kan je bij ons stofwisselingstherapie ondergaan. Wij werken hiervoor met een hele reeks aan voedingsproducten die volgens een speciaal procédé zijn gefabriceerd met een hoge waarde aan balaststoffen en eiwitten en met een lage Glycemische Index en lage calorie gehalte.

Door deze producten volgens een bepaald schema te gebruiken ben je snel en lang verzadigd en krijg je een hoge voedingswaarde binnen. Je hebt dus totaal geen hongergevoel, terwijl je minimaal aan kalorieën binnenkrijgt en een hoog gehalte aan ballaststoffen, wat goed is voor de darmflora.

Hier is reeds ruim 30 jaar ervaring mee en is heel effectief gebleken bij mensen die worstelen met overgewicht en waar de vetverbranding maar niet op gang wil komen. Het werkt bovendien ontgiftend. Een zeer breed assortiment aan producten vormt hiervoor de basis en kan ingezet worden naar behoefte.

In Nederland of in Zwitserland (aan de Bodensee)?

Deze therapie is het meest effectief als deze minimaal één tot maximaal 3 weken volledig wordt gevolgd. Dat kan in Nederland onder onze begeleiding, maar wanneer je het wilt combineren met een weekje volledige rust en ontspanning in een prachtige omgeving kan dat ook in Zwitserland.

Seeblick, Berlingen (CH)

 

Product informatie

Guar: lees hier de brochure (in Duits)

 

Lijkt dit je wat en wil jij graag meer informatie over deze aanpak?
Informeer naar de mogelijkheden in de Leefstijlpraktijk of beter nog, maak een afspraak:

info@leefstijlpraktijk.nl of bel 06-51250804

index

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren