TRAINING & COACHING

Het loont voor werkgevers en voor werknemers om bewust om te gaan met gezondheid. Een gezonde levensstijl zorgt direct voor meer energie én plezier op de werkvloer. Zo houdt iedereen het werk langer vol. En is het ook leuker…

Teams en Individueel

De leefstijlpraktijk biedt diverse trainingsmogelijkheden, in teamverband of individueel, om het verzuim te verminderen en het werkplezier te verhogen. Zo zorgt u ervoor dat de onderneming en werknemers in balans komen en blijven. Teamactiviteiten kunnen stress verminderen en plezier verhogen, een uitgelezen kans om met elkaar in gesprek te gaan want het is van wezenlijk belang in gesprek te blijven met collega’s en werknemers.

De leefstijlpraktijk draagt daar graag aan bij.

Stresspreventie

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk-gerelateerde ziektes. Dat kan duizend-en-een oorzaken hebben en zich manifesteren in even zoveel symptomen.

Herken de druppel…

Maar de mensen die er mee te maken kregen, hebben één ding gemeen: als ze er eerder over hadden gesproken met hun omgeving, thuis en op het werk, dan was het waarschijnlijk nooit zo ver gekomen! Het is dus van wezenlijk belang om te communiceren met werknemers.

De leefstijlpraktijk draagt daar graag aan bij

Middels diverse trainingsprogramma’s geven wij een organisatie de mogelijkheid tot een team-optimalisatie te komen:
-Mindfulness cursus
-Weerbaarheidstraining
-Bedrijfsopstellingen waardoor gebouwd kan worden aan de synergie