VERWEN JEZELF

Arrangementen

Soms is het heel fijn om te ontspannen in een andere omgeving, waar de sfeer goed is en waar de voorzieningen de ervaring ondersteunen. Op dit moment kunnen we een aantal arrangementen op aanvraag aanbieden. Het gaat dan om tweetallen of kleinere groepen. De meeste arrangementen zijn afhankelijk van de samenstelling en zullen in de meeste gevallen één dagdeel in beslag nemen. Een ochtend, een middag of een avond. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Yoga & Sauna

Combineer eens een yogales met een bezoek aan onze sauna. Bijvoorbeeld met collega’s, familieleden, vrienden of buren. Een yogales kan een uur duren of, inclusief een meditatie, anderhalf uur. Voel je vrij om een thema in te brengen, waar je graag aan wilt werken; de yogales wordt hierop aangepast. Dit afronden met een saunabezoek in een besloten omgeving maakt het geheel tot een rustgevende ervaring en geeft energie.

Yoga & Massage

Een yogales één op één aanvullen met een massage is een bijzonder effectieve combinatie. De spieren en bindweefsels worden voorbereid en de ontgiftende werking van de massage werkt daardoor op een dieper niveau door. Wil je jezelf echt verwennen; sluit dan af met een sauna om de afvoer van de afvalstoffen te stimuleren!

Bio High Tea

Biologische high tea is te combineren met gezelligheid, met een behandeling, een massage, een yogales, de sauna of een training. Ook een combinatie van deze diensten is mogelijk. Je kunt de tijd nemen om ook wat te lezen of te ontspannen in de rustruimte of bijkletsen in de ontspanningsruimte. Je kunt dit alleen doen, met een vriendin of een klein groepje.

Bio Kookworkshops

In ontwikkeling

Klankschaal

In ontwikkeling