YOGA & MINDFULNESS

Bedrijfsyoga op maat

Yoga kan voor veel bedrijven een instrument zijn om verzuim tegen te gaan en beter in balans te komen met elkaar.
Wanneer een onderneming bijvoorbeeld te maken heeft met:
-veel zieke werknemers
-stressvolle werksituatie
-werksfeer die verbeterd kan worden

Bedrijfsyoga op maat kan in bovenstaande gevallen zorgen voor interactie en meer synergie tussen collega’s. Minder stress op de werkvloer en meer enthousiaste en gezonde werknemers!

Mindfulness

Juist op het werk is het belangrijk te zorgen voor een goede balans. Ook managers en jonge werknemers blijken last te hebben van stress en onrust waardoor zij het overzicht in de werkzaamheden kwijt lijken te raken.

Mindfulness kan in dat geval zorgen voor rust en overzicht op de werkvloer. Men leert een open en ontvankelijke houding aan te nemen. Hierdoor is men beter in staat keuzes te maken en ander gedrag te vertonen waardoor men minder overgeleverd is aan eigen gedachten en emoties. Het is dé manier om los te komen van vastgeroeste patronen en open te staan voor zaken die werkelijk voor werkgevers en werknemers van belang zijn.

De Leefstijlpraktijk heeft trainingen mindfulness ontwikkeld voor bedrijven die individueel maar ook in teamverband gegeven kunnen worden. Wij stemmen de inhoud af op de deelnemers en de vraagstukken waar zij mee komen.