ERVARINGEN IN DE LEEFSTIJLPRAKTIJK

Miranda Postel, volgt onder begeleiding gewichtsbeheersing:

Binnenkort ben ik ’n jaar bezig met het bewust veranderen van mijn leefstijl, In de, hoe toepasselijk: De Leefstijlpraktijk van Angela Reuver. Want zo heb ik het afgelopen jaar ervaren, ik ben heel bewust mijn leefstijl aan het veranderen. Eigenlijk ben ik hét voorbeeld van de ‘jojo-lijner’: Snel afvallen met ’n crash dieet en daarna binnen ’n half jaar er alles weer bij aan met nog ’n paar kilo als bonus erbij! Zeer frustrerend, energie-rovend en zonder blijvend resultaat. Mijn gewicht is daardoor in de afgelopen jaren dramatisch hoog geworden. Omdat ik het belangrijk vind om ’n gezond lijf te hebben, ging ik met lood in de schoenen nog maar weer ‘ns de strijd aan….

Angela heeft me het afgelopen jaar geleerd om enkele essentiële veranderingen toe te passen in mijn eetpatroon. Dat het geen strijd hoeft te zijn, als je de juiste manier weet te vinden om aan ’n gezond lichaam te werken.

Want wie wil dat nu niet? EEN GOEDE GEZONDHEID?
Door de wekelijkse begeleidingssessies, veel geduld, en mijzelf te leren door tips om hier ’n weg in te slaan en te behouden, en om het leefstijlprogramma te combineren met krachttraining bij Daniël ben ik in ’n jaar tijd 18 kilo kwijt, en ben ik 10 centimeter in omvang kwijt.

Een overwinning op mezelf maar vooral; eindelijk heb ik de sleutel gevonden naar ’n gezond leven!! En wat me het meest aanspreekt: Ik voel me fit, heb veel meer energie en dat heel simpel… zonder strijd
en dat voelt als ’n bevrijding!

Ik ben er nog niet, maar ik kom er wel. Dat weet ik zeker. Ik leer mijzelf kennen. En hoe ik reageer op stress, bepaalde voedingsstoffen en hoe ik opnieuw een balans kan vinden. Ik kan het iedereen aanraden die zich niet fit voelt, overgewicht heeft, moe is en geen energie heeft. Neem contact op met Angela en Daniël voor deze leefstijl 😉 
Pak op deze unieke manier je leefstijl aan.

Hartelijke groet van Miranda Postel