Inspiratie dag – nieuwe wereld

Wanneer:
14 december 2019 @ 09:00 – 16:00
2019-12-14T09:00:00+01:00
2019-12-14T16:00:00+01:00
Waar:
de Leefstijlpraktijk
de Milt 8
Geesteren O. (Netherlands)
Kosten:
€ 30
Contact:
Angela Reuver
06-51250804

Inspiratie dag : nieuwe wereld

Onderwerpen: ontwikkelingen in de wereld, geld en macht (structuren), innerlijke conflicten, leven vanuit je hart, de nieuwe wereld vorm geven.

Wil je helpen om de nieuwe wereld vorm te geven?
Hoe zullen we dat aanpakken? Wat kun je doen?

Op deze dag willen wij stil staan bij alle ontwikkelingen in de samenleving die zich bundelen en over niet al te lange tijd nog meer chaos zullen veroorzaken. Het is niet de vraag of er een crisis komt, maar wanneer. Deze crisis zou wel eens een grote impact kunnen hebben op bestaande structuren. Niet alleen geld, maar ook voor ons als mens. We gaan van de 3e dimensie, via de 4e naar hogere dimensies. Met meer mogelijkheden voor (persoonlijke) ontwikkeling. Het is dan ook zaak om dit proces aan te gaan.

Deze dag staat in het teken van onderlinge uitwisseling, steun en begrip voor processen die zich aan (zullen) dienen. Angst, onzekerheid, twijfel, maar ook leven vanuit je hart. Hoe kan je dit proces positief beïnvloeden; voor jezelf of voor anderen/de wereld.

Heb je oude wonden, oud zeer, oud verdriet of loop je vast in negativiteit, hopeloosheid of uitzichtloosheid, kom dan gerust om met elkaar van gedachten te wisselen. Wellicht zelfs om het opruimen/oplossen in gang te zetten. Deze dag is vooral bedoeld om in een klein en veilig gezelschap hiermee aan de slag te gaan.

Programma

(onder voorbehoud en heel losjes, improviserend en anticiperend op de vraag van aanwezigen) – deels in Nederlands, deels in Engels.

INLOOP vanaf 9 uur. Koffie/thee.
(tot 15:30u; uitloop mogelijk)

De volgende punten willen wij onder de aandacht brengen:

09:30-11:00

  • Onzichtbare macht van de Bankiers (schrijver van het boek: B.Izar; www.onzichtbaremacht.nl)
  • Het boek is deze dag te koop voor € 15,- (ipv € 20,- ).Deze lezing gaat over de onzichtbare structuren achter banken en geldstromen, maar ook welke invloed dat heeft op de politiek en welke gebeurtenissen verband houden met het geheim willen houden van deze machtstructuren.
  • Bekijk als inleiding dit filmpje.

11:00-12:30

  • Mies Kloos Raasveldt: de Biologische Natuurwetten: uitleg en toelichting op hoe deze in de praktijk vorm krijgen in ziekte processen en genezingsprocessen. www.leveninvertrouwen.nl
  • Mies legt uit de betekenis van ziekte, het verloop van elk ziekte proces en hoe je inzicht krijgt in je eigen patronen en (genezing)proces. Dit zijn biologische wetten. Dat houdt in dat ze voorspelbaar en traceerbaar zijn. Wanneer je weet hoe een dergelijk proces verloopt, weet je wat je verwachten kunt en hoef je niet voor alles een dokter om uitleg of oplossingen te vragen.Mies is al jaren actief en op de barricade om mensen wakker te maken en bewustwording te stimuleren.  In biologische processen is natuurlijk heel goed te zien en te ervaren, maar ook op andere terreinen is het heel zinvol om uit de patronen in 3D te stappen en te zien wat er in de wereld echt gaande is en hoe je hierin een bijdrage kunt leveren.

12:30-13:30 PAUZE (Lunch)

13:30-15:00

  • Mies Kloos Raasveldt: interactieve workshop en meer toelichting op de biologische natuurwetten. Tijd om je eigen casus eventueel in te brengen.
  • Het is nu tijd om verantwoordelijkheid te nemen op vele gebieden. Maar om dat te doen moet je toch een minimale kennis hebben en weten waar je aanvullingen kunt vinden. Deze dag dient als wegwijzer daartoe.

15:00 PAUZE

15:30 -16:30:

  • Overtuigingen en emotionele blokkades opruimen / napraten (Gavin).

Doel van deze dag:

-Uit de machteloosheid, angst of woede stappen en pro-actief deelnemen aan het vormen van een nieuwe wereld orde. Daarvoor is inzicht in de huidige 3D werkelijkheid nodig.

-Opstarten van groepen mensen, die met zichzelf aan de slag willen, om zich voor te bereiden op hogere dimensies; eventueel met online hulp (webinars);

-Beoordelen of er behoefte is aan deze dag, die dan mogelijk herhaald kan worden.

We nodigen gastsprekers uitnodigen uit, uit ons netwerk. Graag willen wij een platform bieden aan een ieder die zich geroepen voelt om iets in te brengen: ervaring, intuïtie, kennis, inzichten of gewoon aanwezigheid en steun voor anderen. Niet heel ingewikkeld, wel inspirerend, pro-actief en verhelderend. Stuur ons een mail: info@leefstijlpraktijk.nl

Inclusief: koffie/thee en bescheiden lunch (geef dieetwensen graag vooraf door via het mail adres).

AANMELDEN VERPLICHT: INFO@LEEFSTIJLPRAKTIJK.NL
(je kunt dan een bevestiging verwachten uiterlijk 12 december a.s.;
Deze bevestiging is het toegangsbewijs. Ook i.v.m. de lunch en voorbereidingen)

Betaling mogelijk (hier betalen we de lunch van en reiskosten van de sprekers) :
* via tickets, * gepast contant bij de ingang (voorkeur), of
* via bitcoin naar: 38LZ2nDfjhjVSPM2xrytRvFCDniKfn3DBT  (0,00313529 BTC)