Mindfulness

[mk_image src=”https://www.leefstijlpraktijk.nl/wp-content/uploads/2017/07/aandoeningen-banner2.jpg” image_width=”1920″ image_height=”300″]
[mk_fancy_title tag_name=”h1″ color=”#de3185″ size=”22″ font_weight=”bold” font_family=”Open+Sans” font_type=”google”]MINDFULNESS [/mk_fancy_title]

Mindfulness

Leven in dit ene moment.

Als ik je vertel dat dit het enige moment in het leven is dat er toe doet, dan kan je je afvragen wat doe je met dit éne kostbare, ongelofelijk kostbare moment? Ben je blij? Doe je wat je wilt doen? Besef je NU dat dit hét moment van je leven is? Of zit je in een stroom van momenten die leven wordt genoemd en die je geest vertroebelt. Hierdoor leef je in de illusie dat tijd een factor is die bepaalt of je gelukkig bent. Dat is per definitie niet zo.

Stress, onzekerheid, angsten, frustraties kan je verruilen voor helderheid en rust.

Door in het NU te leven, laat je letterlijk alles los en ga je echt leven. Je ontwikkelt je zintuigen en ervaart wat zich werkelijk aandient.  Je gaat je leven zien als een groot geschenk, en de ervaringen die je opdoet als een aanslijper, en je bewustzijn als een potlood. Je tekeningen worden helderder, naarmate je potlood scherper is.

De cursus mindfulness

loodst je in 12 weken door een serie oefeningen, die je trainen op een shift in je bewustzijn, waardoor je in staat bent om de automatische piloot uit te schakelen en gedachten en emoties als filters te zien, waardoor het licht van je werkelijke kern gaat stralen en je kunt herkennen hoe je zonder de patronen die je je hebt aangeleerd (die je zijn aangeleerd) situaties te beoordelen en in het moment zelf te blijven.

 

 

Inhoud van de cursus

In de 12 weken besteden we elke week aandacht aan een nieuw onderwerp, zullen we bespreken wat dit onderwerp inhoudt, zullen we oefeningen doen, en bespreken wat je tegenkomt bij het beoefenen. Ook geven we je opdrachten mee voor thuis.

Thema’s o.a.:

de automatische piloot, aandacht voor het lichaam, omgaan met weerstand, de ademhaling, basisprincipes van leven in het nu, van doen naar zijn, gedachten zijn gedachten, toelaten wat is, zorgen voor mijzelf, de stilte.

Zeker in het begin zul je ook tijd nodig zijn thuis om de oefeningen te doen.
Zonder deze beoefening is het effect van de cursus niet optimaal.

voor data: zie de agenda
kosten: € 225,- incl. btw en lesmateriaal. / voor een grotere groep, vraag een prijs aan.

Lijkt dit je wat en wil jij graag meer informatie over wat deze cursus voor jou of jouw bedrijf kan doen?
Informeer naar de mogelijkheden in de Leefstijlpraktijk of beter nog, maak een afspraak:

info@leefstijlpraktijk.nl of bel 06-51250804

[mk_custom_sidebar sidebar=”sidebar-18″]
[mk_page_section border_color=”#ffffff” bg_color=”#ffffff” sidebar=”sidebar-1″]
[mk_social_networks size=”x-large” style=”circle” icon_color=”#de3185″ icon_hover_color=”#482a7e” align=”center” facebook=”https://www.facebook.com/LeefstijlPraktijk/” twitter=”https://twitter.com/leefstylist” pinterest=”https://www.pinterest.com/lspraktijk/” linkedin=”https://www.linkedin.com/in/angelareuverkamphuis” youtube=”https://www.youtube.com/user/beleefnu”]
[/mk_page_section]

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren