Ontgiften-Detoxen

Wanneer:
7 juni 2017 @ 20:00 – 22:00
2017-06-07T20:00:00+02:00
2017-06-07T22:00:00+02:00
Waar:
de Leefstijlpraktijk
De Milt 8
7678 CA Geesteren
Nederland
Contact:
Angela
06-51250804

Ontgiften – Detox

Alles waar ons lichaam mee in aanraking komt moet verwerkt worden. Of dat nu van buitenaf is (zonlicht, zuurstof, straling, gasdampen), of van binnenuit (voedingsstoffen, pesticiden, kleurmiddelen, wasmiddelen, maar ook gedachten en emoties). Elke invloed moet verwerkt worden. Daar is een geweldig mooi mechanisme voor en dat heet het lichaam, met al haar weefsels, organen en structuren. Het is de hele dag voor ons het evenwicht aan het zoeken en bewaren. Fantastisch.

Als echter de belasting erg zwaar is, en de verwerkingscapaciteit komt onder druk te staan, dan ontspoort het systeem. Dan kan het lichaam de homeostase (balans via alle regelmechanismen in de eerste lijn, spoorelementen, enzymen, vitaminen en andere voedingsstoffen via het bloed) niet meer handhaven. Vervolgens wordt het zenuwstelsel aangesproken en wordt geprobeerd vanuit verschillende regelmechanismen een nieuwe balans te vinden (denk aan de hormonen via de hypofyse, de bijnieren, de schildklier). Dit is de stress-as (HPA-as). Je krijgt dan moeite met het hanteren en afbouwen van stress. Lukt het dan nog niet, dan gaat het lichaam over tot nog zwaarder geschut: de genen worden aangepast: bepaald genetisch materiaal wordt herschreven. Ik hoef niet uit te leggen dat dit funest is voor de volgende generatie (die er nu al vaak last van heeft, dat de ouders al jaren te zwaar belast zijn en/of geen goede leefstijl regels hanteren).

De regulieren geneeskunde ziet het nut van ontgiften meestal niet. De bewijzen stapelen zich op. De toxine belasting is toegenomen. Ons immuunsysteem is niet voorbereid op vele recent ontwikkelde synthetische stoffen, die een zware belasting vormen voor ons systeem.

Wil je meer weten over onze aanpak, lees dat dan hier >>

Heb je interesse: mail mij dan: info@leefstijlpraktijk.nl

Bewaren